Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

 • Tipul înregistrării: Eveniment
  Titlu: Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene. Ediția I (Noiembrie 2019)
  Organizație/Agenție: Forumul Tinerilor din Brăila
  Note generale: Gala este un eveniment de recunoaştere a activităţilor, proiectelor, programelor şi personalităţilor care fac din Brăila un oraş mai bun
  Descriere: Data limită pentru nominalizări: 20 nov. 2019, ora 23,59; 21-23 noiembrie - jurizarea aplicaţiilor; pe 24 noiembrie vor fi anunţaţi finaliştii Galei de Excelenţă a Comunităţii Brăilene. Votul de popularitate se va desfăşura între 24 şi 26 noiembrie.
  Note despre interpret sau invitați: Dacă aveţi cunoştinţă de o personalitate, un proiect, un program sau o activitate care a avut un impact asupra comunităţii locale, Forumul Tinerilor Brăila vă invită să îi nominalizaţi! Puteţi nominaliza o persoană anume, ONG, o şcoală, o instituţie publică (Biblioteci, ISU, Pompieri etc.) sau presa. Dacă ştiţi că aţi făcut o faptă bună care a contat, o activitate realizată în judeţul Brăila care a adus o schimbare, completează formularul şi puteţi fi câştigători!
  Note despre interpret sau invitați: Înscrierea proiectelor se face exclusiv online, prin completarea formularului de înscriere. Acesta poate fi accesat pe website-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3sDlkegbN4IyeiuFSYC-EOaBqKNq3vYoR20j2JSiCImzonw/formResponse
  Note despre interpret sau invitați: La categoria „Premiul de Popularitate”, vor fi înscrişi toţi participanţii de la cele 14 categorii, iar brăilenii îşi vor vota câştigătorul.
  Subiect: gală de excelență
  Subiect: comunitate locală
  Subiect: tineri. tineret
  Subiect: Brăila
  Nume colectivitate în legătură: Forumul Tinerilor din România - Filiala Brăila
Vă rugăm să schimbaţi parola