Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

 • Tipul înregistrării: Organizație
  Organizație/Agenție: Vard Brăila
  Adresă: Strada Celulozei, nr. 1, Brăila, 810282, Jud. Brăila, Tel. +40 239607000
  Disponibil la: https://www.vard.com (29.10.2019);
  Note generale: Director: Nicolae Adriana
  Descriere: VARD oferă o gamă întreagă de servicii la nivel mondial în industria construcțiilor navale. O parte din construcția de nave avem o expertiză extrem de specializată în dezvoltarea și vânzarea de modele inovatoare, instalații electrice, sistem de conducte și servicii de tranzacționare. De asemenea, efectuăm conversii la cerere. Proiectarea navei Construcțiile navale Repararea și conversia navelor Cazare Sisteme și instalații de conducte Comercial Linia de produse SeaQ Academie acvacultura Electrical products & services
  Descriere: Vard Brăila este unul din cele două şantiere navale din România ale grupului VARD, membru, la rândul său, al grupului Fincantieri. Scopul VARD este să rămână partenerul preferat de clienţi şi să ofere soluţiile cele mai avansate pe piaţa navelor offshore şi specializate. VARD a fost întemeiat, a construit şi construieşte pe bază de încredere. Cum Brăila a fost un renumit centru comercial românesc, construcţia de nave a găsit aici condiţii propice. Şantierul a luat fiinţă în anul 1940 şi este amplasat pe malul stâng al Dunării, la limita din amonte a Dunării maritime. Facilităţile şantierului permit montarea şi repararea simultană a 12 nave, lansarea şi ridicarea navelor pe un transbordor acţionat de vinciuri hidraulice, armarea navelor la cheuri în lungime totală de 1.300 de metri, manipulări cu poduri şi macarale de 15 şi 50 de tone.
  Note biografice sau istorice: VARD, împreună cu filialele sale, este unul dintre cei mai importanți designeri și constructori la nivel mondial de nave specializate. Cu sediul central în Norvegia și cu 9.000 de angajați, VARD operează nouă instalații de construcții navale situate strategic, dintre care cinci în Norvegia, două în România, una în Brazilia și una în Vietnam. Prin filialele sale de specialitate, VARD dezvoltă sisteme de alimentare și automatizare, echipamente de manipulare a punților și soluții de cazare pentru nave și oferă servicii de proiectare și inginerie industriei maritime mondiale. Tradițiile îndelungate ale construcției navale ale VARD, inovația și tehnologia de ultimă oră, alături de operațiunile sale globale și istoricul său în construirea de nave complexe și foarte personalizate i-au câștigat recunoașterea jucătorilor din industrie și i-au permis să construiască relații puternice cu clienții săi. VARD a fost listată pe Consiliul principal al Bursei de la Singapore la 12 noiembrie 2010. Acționarul majoritar al VARD este Fincantieri Oil & Gas SpA, o filială deținută integral de FINCANTIERI SpA cu sediul central în Trieste, Italia, FINCANTIERI este unul dintre cele mai mari grupuri de construcții navale din lume. și a construit peste 200 de ani de istorie maritimă peste 7.000 de nave.
  Subiect: informație comunitară
  Subiect: construcţii (nave)
  Subiect: şantier naval
  Nume colectivitate în legătură: S.C. ”Vard Brăila” S.A.
Hartă
Address: Lat: Lon:
Vă rugăm să schimbaţi parola