Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

 • Tipul înregistrării: Organizație
  Organizație/Agenție: Școala Gimnazială "Dr. Luca"
  Adresă: Str. Polonă, Nr. 22, Brăila, Jud. Brăila, România, Tel. 0741 079 326
  Disponibil la: http://scoaladoctorluca.ro/despre-noi-viziune-valori-si-obiective/# (22 martie 2019);
  Disponibil la: https://www.isjbraila.ro;
  Note generale: Director: Diaconu Corina Loredana
  Descriere: Gradinita, scoala primara si gimnaziala particulara, acreditata de stat, cu program after-school gratuit pentru elevii scolii si numeroase proiecte, activitati si optionale.
  Descriere: Şcoala Primară „Dr. Luca” este o instituţie creştină, în care copiii vor fi respectaţi, trataţi egal, fără a se face deosebiri de religie, rasă, sex sau poziţie socială, fiecare având şanse egale de reuşită.
  Descriere: Şcoala Primară 'Dr. Luca' este acreditată de către ARACIP prin Ordinul Ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, nr. 5209 / 11.09.2015.
  Note biografice sau istorice: Din primii ani ai existenţei sale, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a instituit şcoli elementare creştine. În anul 1872, a fondat primul colegiu iar în 1882 a înființat două şcoli secundare. În prezent, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea se remarcă în rândul bisericilor creștine prin faptul că deține unul dintre cele mai dezvoltate sisteme educaționale protestante din lume, cu 7 500 școli, colegii și universități ce asigură educația a peste 1 800 000 de persoane.
  Notă privind serviciile furnizate: After-school : Servicii : Program Luni-Joi 12.00-17.00 / Vineri 12.00-16.00 : Suport şi îndrumare teme, Cluburi opţionale, Program de odihnă, Masa de prânz, Transport
  Subiect: învăţământ particular
  Subiect: informație comunitară
  Subiect: şcoli brăilene
  Nume colectivitate în legătură: Școala Gimnazială "Dr. Luca"
Hartă
Address: Lat: Lon:
Vă rugăm să schimbaţi parola