Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

  • Microbiologia şi chimia produselor alimentare. Manual pentru licee economice şi de drept administrativ cu profil de alimentaţie publică, clasa a XI-a
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dimitriu, Matilda
    Responsabilitate: Ing. Matilda Dimitriu
    Editura: Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1980
    Descriere: 96 p. : fig.; tab.
    Limba: Română
    Subiect: alimente; alimentaţie
    Subiect: chimie. chimişti
    Subiect: microbiologie
    Subiect: produs agroalimentar
    Clasificare: 579+577.1:664(075.36)
    Clasificare: 373.6-67:579+577.1:664
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola