- Microbiologia şi chimia produselor alimentare. Manual pentru clasa a X-a...
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Penciu, Elena Responsabilitate: Elena Penciu Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1986 Descriere: 72 p. : fig. Note: Antetitlu : Ministerul Educaţiei şi Învăţămîntului Limba: Română Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: chimie. chimişti Subiect: microbiologie Subiect: produs agroalimentar Clasificare: 579+663(075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
387114
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III12106
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică