- Microbiologia produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Moţoc, Dumitru Responsabilitate: Dumitru Moţoc Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1964 Descriere: 224 p. : fig. Note: Bibliografie p. 219-222 Limba: Română Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: microbiologie Subiect: produs agroalimentar Clasificare: 576.8:664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
051124
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III386
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
051125
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
57/M92
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică