Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

  • ARIPI româneşti : Contribuţii la istoricul aeronauticii ^
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Gudju, Ion
    Autor alternativ: Iacobescu, Gheorghe
    Autor alternativ: Stoika, Radu
    Editor: Şendrea, Constantin
    Editor: Firu, Mihai
    Responsabilitate: General maior în rezervă, doctor inginer, profesor universitar emerit Ion Gudju, colonel în rezervă Gheorghe Iacobescu, ing. Radu Stoika... ; Sub îngrijirea : general-maior Constantin Şendrea, locotenent-colonel Mihai Firu
    Editura: Editura Militară
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1966
    Descriere: 272 p.; 22 f.pl.; 3 f.h.
    Note: Bibliografie p. 263-268
    Limba: Română
    Clasificare: 629.7(498)(091)
    Clasificare: 656(498)(091)
    Clasificare: 355.489(498)"1916/1918"
    Clasificare: 355.489(498)"1941/1945"
    Clasificare: 94(498)"1916/1918"
    Clasificare: 94(498)"1914/1918"
    Clasificare: 94(498)"1941/1945"
    Clasificare: 94(100)"1939/1945"
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
069369
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
III229
1.Normal
La raft
0
283145
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
629.7/A78
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola