- Ghid practic pentru patiser - cofetar
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Caloianu, Emilia Autor alternativ: Caloianu, Mihai Responsabilitate: Emilia Caloianu, Mihai Caloianu Editura: [s.n.] Locul publicării: [s.l.] Anul Ediției: [200?] ISBN: 973-85685-7-9 Descriere: 103 p. : fig.; tab. Note: Bibliografie p. 103 Limba: Română Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: produs agroalimentar Subiect: produs de panificaţie-patiserie Clasificare: 641.85(036)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
636896
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/C15
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică