- La fleur de la cuisine française
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Guégan, Bertrand Autor secundar: Nignon, Edouard Responsabilitate: Bertrand Guégan Responsabilitate secundară: une préface de : Ed. Nignon Editura: Aux éditions de la Sirène Locul publicării: Paris Anul Ediției: 1920 Descriere: XI+375 p. Limba: Română Subiect: artă culinară Subiect: gastronomie Clasificare: 641.5(083.1)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
240387
|
Colecții Speciale
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III5255
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică