Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila

  • Analiza senzorială a produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Segal, Rodica
    Autor alternativ: Barbu, Irina
    Responsabilitate: conf.dr.ing. Rodica Segal, ing. Irina Barbu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 296 p.: fig., tab.
    Note: Bibliografie p. 283-285.
    Limba: Română
    Subiect: industria alimentară
    Clasificare: 664:543.92
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
309070
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
II13078
1.Normal
La raft
0
309071
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
664/S41
1.Normal
La raft
0
309072
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
664/S41
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola