Catalogul Colectiv al Județului Brăila

produs de origine animală

Subiect Tematic: produs de origine animală
Lucrări: 35 lucrari in 32 publicatii in 1 limbi
100 000 de ouă pe zi! de: Vîrgolici, Ştefania (Text tipărit)
MODERNIZAREA industriei de prelucrare a cărnii de: Karpati, György; Stancu, Mihai; Moldovan, Maria (Text tipărit)
Conservarea cărnurilor şi peştelui în gospodărie de: Teişanu, Ecaterina (Text tipărit)
Merceologie agricolă : Produse animale de: Sârbulescu, Vasile; Petrescu, G.; Stănciulescu, Mihail (Text tipărit)
Brasal, o firmă de care veţi mai auzi de: Ionescu, Constantin, rep. br. (Text tipărit)
Brasal - locul I pe ţară la preparate din carne de: Ionescu, Constantin, rep. br. (Text tipărit)
Controlul sanitar veterinar al produselor de origine animală de: Popa, Gavrilă; Stănescu, Vasile (Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare de origine animală de: Nicolescu, Carmen (Text tipărit)
Tehnologia laptelui şi a produselor derivate de: Usturoi, Marius Giorgi (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola