produs de origine animală
|
LDR | 00069nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 107714 | |
250 | $a produs de origine animală |
Lucrări:
35 lucrari in 32 publicatii in 1 limbi
100 000 de ouă pe zi!
de:
Vîrgolici, Ştefania
(Text tipărit)
MODERNIZAREA industriei de prelucrare a cărnii
de:
Karpati, György; Stancu, Mihai; Moldovan, Maria
(Text tipărit)
Caracterizarea merceologică a principalelor grupe de produse alimentare de origine animală : Capitol
de:
(Text tipărit)
Conservarea cărnurilor şi peştelui în gospodărie
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Merceologie agricolă : Produse animale
de:
Sârbulescu, Vasile; Petrescu, G.; Stănciulescu, Mihail
(Text tipărit)
Brasal, o firmă de care veţi mai auzi
de:
Ionescu, Constantin, rep. br.
(Text tipărit)
Brasal - locul I pe ţară la preparate din carne
de:
Ionescu, Constantin, rep. br.
(Text tipărit)
Controlul sanitar veterinar al produselor de origine animală
de:
Popa, Gavrilă; Stănescu, Vasile
(Text tipărit)
Microbiologia produselor alimentare de origine animală
de:
Nicolescu, Carmen
(Text tipărit)
Tehnologia laptelui şi a produselor derivate
de:
Usturoi, Marius Giorgi
(Text tipărit)
Informații comunitare:
7 records Page 1 of 1
- 1
Subiecte
edituri brăilene
apă. alimentare cu apă
peşti
interviu. discuţie. declaraţii
agricultură
zootehnie
acvacultură
alimente; alimentaţie
România
conserve. conservarea alimentelor
produs agroalimentar
terenuri
boli, dăunători
analiză economică
industria alimentară
igienă
societăţi comerciale
merceologie
magazine. supermarket-uri. centre comerciale
tehnologie
microbiologie
produs de origine animală
contabilitatea costurilor
controlul calităţii
control sanitar
societăţi comerciale brăilene
eficienţă economică
produs lactat
preparate de carne
depozit legal
consum (ec.)
oameni de afaceri
producţie de lapte
studiu de piaţă
industria alimentară brăileană
oameni de afaceri brăileni
productivitate
piaţa cărnii