conserve. conservarea alimentelor
|
LDR | 00076nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 106226 | |
250 | $a conserve. conservarea alimentelor |
Lucrări:
33 lucrari in 30 publicatii in 2 limbi
Tehnologia conservelor : Manual pentru şcoli de maiştri
de:
Guţulescu, Ion; Dautner, Martin
(Text tipărit)
E vremea conservelor! : 150 de reţete pentru cămara noastră
de:
Bourdeau, Louis
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor prin frig
de:
Fâciu, Gheorghe; Tampa, I.
(Text tipărit)
Controlul calităţii produselor alimentare de origine animală
de:
Laslo, Cornel; Pop, Flavia
(Text tipărit)
Conservarea cărnurilor şi peştelui în gospodărie
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Les conserves alimentaires : fabrication ménagère et industrielle
de:
Lavoine, L.
(Text tipărit)
Industria conservelor din punctul de vedere al aprovizionarii armatei şi al exportului productelor alimentare : studiu economic
de:
Antipa, Grigore
(Text tipărit)
Conservarea prin uscare : fructe, legume, plante medicinale și verdețuri, ciuperci și altele: tehnologii și rețete
de:
Samwald, Achim
(Text tipărit)
Cu "motoarele în plin", între două campanii de industrializare
de:
Dobre, Constantin
(Text tipărit)
Gemurile româneşti deţin cea mai mare "felie" din piaţă
de:
Vaschi, Maria
(Text tipărit)
Subiecte
reţetă culinară
întreprinderi brăilene
interviu. discuţie. declaraţii
alimente; alimentaţie
conserve. conservarea alimentelor
piaţă agroalimentară
produs agroalimentar
produse animale
plante de grădină
sănătate
industria alimentară
legume şi fructe
fabrici
vizită la Brăila
produs de origine animală
protecţia consumatorului
agricultură (Brăila)
produs ecologic
preparate de carne
ediţii facsimilate
mecanizarea agriculturii
centre de plasament
fermă agricolă
miniştri
studiu de piaţă
industria alimentară brăileană
conferinţă de presă
piaţa cărnii