conserve. conservarea alimentelor
|
LDR | 00076nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 106226 | |
250 | $a conserve. conservarea alimentelor |
Lucrări:
29 lucrari in 28 publicatii in 2 limbi
E vremea conservelor! : 150 de reţete pentru cămara noastră
de:
Bourdeau, Louis
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor prin frig
de:
Fâciu, Gheorghe; Tampa, I.
(Text tipărit)
Controlul calităţii produselor alimentare de origine animală
de:
Laslo, Cornel; Pop, Flavia
(Text tipărit)
Conservarea cărnurilor şi peştelui în gospodărie
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Les conserves alimentaires : fabrication ménagère et industrielle
de:
Lavoine, L.
(Text tipărit)
Afumături : carne, cârnaţi, peşte
de:
Binder, Egon
(Text tipărit)
CONSERVE de legume și fructe
de:
(Text tipărit)
Ambalarea produselor alimentare
de:
Modoran, Constanţa; Modoran, Dorel
(Text tipărit)
Îndrumător pentru industria conservelor vegetale
de:
Opriş, Ştefan
(Text tipărit)
Conservarea fructelor şi legumelor în gospodărie
de:
Namestnikov, A.F.
(Text tipărit)
Subiecte
reţetă culinară
întreprinderi brăilene
interviu. discuţie. declaraţii
alimente; alimentaţie
conserve. conservarea alimentelor
piaţa agroalimentară
produs agroalimentar
produse animale
sănătate
industria alimentară
legume şi fructe
produs de origine animală
protecţia consumatorului
produs ecologic
preparate de carne
ediţii facsimilate
mecanizarea agriculturii
centre de plasament
studiu de piaţă
industria alimentară brăileană
piaţa cărnii