reţetă culinară
|
LDR | 00061nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 105946 | |
250 | $a reţetă culinară |
Lucrări:
218 lucrari in 206 publicatii in 4 limbi
E vremea conservelor! : 150 de reţete pentru cămara noastră
de:
Bourdeau, Louis
(Text tipărit)
BUCATE de post
de:
(Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
501 reţete din bucătăria românească
de:
Băşoiu, Mihai, gastron.
(Text tipărit)
ABC-ul barmanului : noţiuni de bază pentru profesia de barman ; 200 de reţete pentru prepararea cocteilurilor
de:
Sgander, Ştefan; Brumar, Constanţa
(Text tipărit)
201 reţete de mâncăruri pregătite rapid şi sănătos
de:
Băşoiu, Mihai, gastron.
(Text tipărit)
Călătorie prin Italia gastronomică
de:
Tănase, Ileana
(Text tipărit)
Bucătăria turistului
de:
Oprean, Lucreţia; Moldovan, Mura
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Nicolaie, Rada; Baltag, Elena; Iliescu, Maria, gastr.
(Text tipărit)
Bucătărie lacto-vegetariană
de:
Deleanu, Maria; Elenescu, Ana
(Text tipărit)
Subiecte
carte pentru copii
povestire
medicină naturistă
personalităţi brăilene
edituri brăilene
bibliotecă judeţeană
China
pomicultură
gastronomie
reţetă culinară
economie casnică
peşti
boli cardiovasculare
Oncologie
alimente; alimentaţie
amintiri
conserve. conservarea alimentelor
Patologie specială: boli ale sistemului urogenital
nutriţie
îngrijirea copiilor
dietetică
artă culinară
pescuit
grădinărit
sănătate
igienă
Italia
boli gastrice şi gastrointestinale
terapeutică
monarhia în România
Boli endocrine
legume şi fructe
tratament fără medicamente
boli hepatice
panificaţie
obezitate
produs lactat
Casa Regală (România)
film documentar
preparate de carne
produs de panificaţie-patiserie
depozit legal
cuptoare
miere de albine
cafea
hrană naturistă
depozit bancar
Şcoală de vară
istoricul pescuitului brăilean
zonă pescărească
Alimentaţie (igienă)
proiect de bibliotecă
donație (colecții BJPI)
dulciuri
Programul Operaţional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (P.O.P.A.M.)
condimente