Limba:
Română
English
Ajutor
Intră în cont
Catalogul Colectiv al Județului Brăila
înapoi
<html><head></head><body><table><tr><td colspan="2" bgcolor="#6699FF"></td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Date generale de prelucrare</b></font></nobr></td><td>20100621d </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Date generale de prelucrare</b></font></nobr></td><td>18012010u########a##u0rumy50######ba </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Limba textului, sunetului, etc.</b></font></nobr></td><td>rum </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Titlu propriu-zis</b></font></nobr></td><td>Cooperativele vinicole din Franţa şi organizarea lor la noi în ţară </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Responsabilitate intelectuală primară</b></font></nobr></td><td>Gh. Constantinescu-Ismail </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Indicarea materialului general</b></font></nobr></td><td>Carte tipărită </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Numele editurii, difuzorului, etc.</b></font></nobr></td><td>Bucovina I.E. Torouţiu </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Locul publicării, difuzării, etc.</b></font></nobr></td><td>Bucureşti </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Data publicării, difuzării, etc.</b></font></nobr></td><td>1927 </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Desemnarea materialului specific şi mărimea unităţii</b></font></nobr></td><td>15 p. </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Textul notei</b></font></nobr></td><td>În aceeaşi lucrare mai există: Constantinescu-Ismail, Gh. : Note de drum; Constantinescu-Ismail, Gh. : Cum se prepară vinul alb; Constantinescu-Ismail, Gherasim : Raţionalizarea viticulturei privită sub raportul cheltuielilor de exploatare şi al calităţii produselor; Constantinescu-Ismail, Gh. : Problema strugurilor de masă = Le problème des raisins frais en Roumanie; Constantinescu-Ismail, Gh.; Valeant, Leon : Contribuţiuni la studiul altoirilor neforţate aplicate în viticultură; Constantinescu-Ismail, Gh. : Tipul florilor la principalele varietăţi româneşti de viţă; Constantinescu-Ismail, Gh. : Influenţa apei asupra reuşitei viţelor din pepiniere; Constantinescu-Ismail, Gh. : Importanţa şi organizarea şcoalelor de specializare; Constantinescu-Ismail, Gh. : Rezistenţa la brumă a principalelor varietăţi de viţă; Constantinescu-Ismail, Gh. : Costul de producţie al strugurilor de masă şi al vinului în podgoriile Buzăului; </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Textul notei</b></font></nobr></td><td>Constantinescu-Ismail, Gh. : Mijloace moderne de prelucrare a strugurilor; Constantinescu-Ismail, Gh. : Selecţiunea în viticultură cu privire specială la varietăţile româneşti; Constantinescu-Ismail, Gh. : La manière de travailler du Bureau d'enregistrement des variétés de cépages = Felul de a lucra la recunoaşterea varietăţilor de viţă; Constantinescu-Ismail, Gh. : Pregătirea viţelor pentru plantare : studiu comparativ; Constantinescu-Ismail, Gh. : Câte zile lucrătoare angajează viticultura ţării şi cum fac podgorenii faţă acestei nevoi; Constantinescu-Ismail, Gh. : Teze prezentate Facultăţii de Agronomie pentru obţinerea titlului de doctor în ştiinţele agronomice </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Titlul paralel</b></font></nobr></td><td>Felul de a lucra la recunoaşterea varietăţilor de viţă </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Titlul paralel</b></font></nobr></td><td>Le problème des raisins frais en Roumanie </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Câte zile lucrătoare angajează viticultura ţării şi cum fac podgorenii faţă acestei nevoi </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Contribuţiuni la studiul altoirilor neforţate aplicate în viticultură </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Costul de producţie al strugurilor de masă şi al vinului în podgoriile Buzăului </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Cum se prepară vinul alb </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Importanţa şi organizarea şcoalelor de specializare </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Influenţa apei asupra reuşitei viţelor din pepiniere </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>La manière de travailler du Bureau d'enregistrement des variétés de cépages </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Mijloace moderne de prelucrare a strugurilor </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Note de drum </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Pregătirea viţelor pentru palntare : studiu comparativ </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Problema strugurilor de masă </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Raţionalizarea viticulturei privită sub raportul cheltuielilor de exploatare şi al calităţii produselor </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Rezistenţa la brumă a principalelor varietăţi de viţă </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Selecţiunea în viticultură cu privire specială la varietăţile româneşti </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Teze prezentate Facultăţii de Agronomie pentru obţinerea titlului de doctor în ştiinţele agronomice </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Varianta la titlu</b></font></nobr></td><td>Tipul florilor la principalele varietăţi româneşti de viţă </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Vedetă intrare</b></font></nobr></td><td>viticultură </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Clasificare CZU</b></font></nobr></td><td>634.8 </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Divizionară</b></font></nobr></td><td>634 </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Nume</b></font></nobr></td><td>Constantinescu-Ismail </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Parte a numelui</b></font></nobr></td><td>Gherasim </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Ţara</b></font></nobr></td><td>RO </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Agenţia</b></font></nobr></td><td>BJBR </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Data tranzacţiei</b></font></nobr></td><td>20100618 </td></tr><tr><td bgcolor="#F9F2DE"><nobr> <font color="#663300"><b>Codul schemei de clasificare</b></font></nobr></td><td>unimarc </td></tr></table></body></html>
Se procesează
...
Vă rugăm să schimbaţi parola