- TEHNOLOGIE culinară de cofetărie şi patiserie : manual pentru clasa a IX-a, licee economice şi de drept administrativ, cu profil de alimentaţie publică şi şcoli de arte şi meserii ^
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Pîrjol, Gabriela Autor alternativ: Panţu, Georgeta Autor alternativ: Dumitraşcu-Nicu, Dumitra Autor alternativ: Brumar, Constanţa Autor secundar: Pîrjol, Gabriela Editor: Anton, Tincuţa Responsabilitate: Prof. Gabriela Pîrjol, prof. Georgeta Panţu, prof. Dumitra Dumitraşcu-Nicu, prof. Constanţa Brumar Responsabilitate secundară: coordonator : prof. Gabriela Pîrjol
redactor : Tincuţa AntonEditura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2003 Tipografie: Imprimeria Bacovia ISBN: 973-30-2945-9 Descriere: 95 p. : fig.; tab. Note: Antetitlu : Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului Limba: Română Subiect: alimentaţie publică Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: produs de panificaţie-patiserie Subiect: tehnologie Clasificare: 641.5(075)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
633207
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III19774
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică