Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • Tehnologie culinară DUP_1 : manual pentru licee economice şi de drept administrativ (profilul alimentaţie publică), clasa a XII-a şi şcoli profesionale
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Chirvăsuţă, Ana
    Autor alternativ: Grigoriu, Victoria
    Autor alternativ: Enache, Dumitru
    Responsabilitate: Prof. Ana Chirvăsuţă, ing. Victoria Grigoriu, ing. Dumitru Enache
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1979
    Tipografie: I.P. "Sibiu"
    Descriere: 400 p.: il.: tab.
    Limba: Română
    Subiect: gastronomie
    Clasificare: 641.5(075.3)
    Clasificare: 373.6:641.5
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola