Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • TEHNOLOGIE culinară : Manual pentru clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a, licee economice şi de drept administrativ şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Pîrjol, Gabriela
    Autor alternativ: Paraschiv, Elisabeta
    Autor alternativ: Onete, Olga
    Responsabilitate: Gabriela Pîrjol, prof. Elisabeta Paraschiv, prof. Olga Onete
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1996
    ISBN: 973-30-4719-8
    Descriere: 264 p. : tab.
    Limba: Română
    Subiect: gastronomie
    Clasificare: 641.5:664(075.3)
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola