- TEHNOLOGIE culinară : Manual pentru clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a, licee economice şi de drept administrativ şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Pîrjol, Gabriela Autor alternativ: Paraschiv, Elisabeta Autor alternativ: Onete, Olga Responsabilitate: Gabriela Pîrjol, prof. Elisabeta Paraschiv, prof. Olga Onete Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1996 ISBN: 973-30-4719-8 Descriere: 264 p. : tab. Limba: Română Subiect: gastronomie Clasificare: 641.5:664(075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
494095
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III15899
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică