Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • TEHNOLOGIA produselor de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli profesionale, anii I-IV, profilul alimentaţie publică ^
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Mănăilescu, Angela
    Autor alternativ: Nicolau, Eugenia
    Autor alternativ: Panţu, Georgeta
    Responsabilitate: Angela Mănăilescu, Eugenia Nicolau, Georgeta Panţu
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1996
    ISBN: 973-30-5312-0
    Descriere: 328 p. : il.; fig. ; tab.
    Limba: Română
    Subiect: alimentaţie publică
    Clasificare: 664.6:641.5(075.3)
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola