- TEHNOLOGIA produselor de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli profesionale, anii I-IV, profilul alimentaţie publică ^
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Mănăilescu, Angela Autor alternativ: Nicolau, Eugenia Autor alternativ: Panţu, Georgeta Responsabilitate: Angela Mănăilescu, Eugenia Nicolau, Georgeta Panţu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1996 ISBN: 973-30-5312-0 Descriere: 328 p. : il.; fig. ; tab. Limba: Română Subiect: alimentaţie publică Clasificare: 664.6:641.5(075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
494078
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
664/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică