- Tehnologia preparatelor din carne : Manual pentru şcoli profesionale, anii I-II
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Cherciu, Ion Autor alternativ: Grigoriu, Valentin Responsabilitate: Ion Cherciu, Valentin Grigoriu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1973 Descriere: 456 p. : fig.; 2 f. pl. Limba: Română Subiect: preparate de carne Clasificare: 664.91+637.5(075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
148080
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III2399
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică