Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • Tehnologia preparatelor de bucătărie, de cofetărie şi sortimentul băuturilor : Manual pentru licee de alimentaţie publică, clasa a XII-a
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Chirvăsuţă, Ana
    Autor alternativ: Grigoriu, Victoria
    Autor alternativ: Enache, Dumitru
    Responsabilitate: Ana Chirvăsuţă, Victoria Grigoriu, Dumitru Enache
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1977
    Descriere: 536 p. : fig.
    Limba: Română
    Subiect: alimentaţie publică
    Clasificare: 641.5+664.68+663.8(075.3)
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
218773
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
II8617
1.Normal
La raft
0
218774
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
641/C45
1.Normal
La raft
0
218775
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
641/C45
1.Normal
La raft
0
218778
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
641/C45
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola