- Tehnologia prelucrării laptelui : Manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentară, anul V, specializarea operator pentru tehnologia industrializării laptelui, cărnii, legumelor şi fructelor, şcoli profesionale şi şcoli de maiştri
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Toma, Carol Autor alternativ: Meleghi, Ecaterina Autor alternativ: Banu, Cireşica Responsabilitate: Carol Toma, Ecaterina Meleghi, Cireşica Banu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1977 Descriere: 388 p. : fig. Limba: Română Subiect: produs lactat Clasificare: 637.1/.3(075.3)
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
216642
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
II8601
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
216647
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
637/T71
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
216653
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
637/T71
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică