- Tehnologia prelucrării cărnii : Manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentară, clasele a XI-a şi a XII-a, şcoli de maiştri şi şcoli profesionale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Pavel, Octavian Autor alternativ: Oţel, Ioan Autor alternativ: Ionescu, Radu, ind. alim. Responsabilitate: Octavian Pavel, Ion Oţel, Radu Ionescu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1977 Descriere: 376 p. : fig.; 5 f. schem. Limba: Română Subiect: industria alimentară Clasificare: 664.9(075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
218936
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III4339
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică