- Professional Cooking
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Gisslen, Wayne Editor: Cointreau, André J. Responsabilitate: Wayne Gisslen Responsabilitate secundară: With a foreward by: André J. Cointreau Editura: John Wiley and Sons Locul publicării: New York Anul Ediției: 1999 ISBN: 0-471-38278-7 Ediţie: Fourth Edition Descriere: XXXIII p.; 858 p.: il. color : tab.; 1 CD-ROM Note: Exemplarul conţine 1 CD-ROM Limba: Engleză Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: reţetă culinară Clasificare: 641.5:641.8=111
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
605316
|
Centrul Multicultural
|
Împrumut
|
Hârtie
|
641/G58
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică