- Organizarea şi tehnica comerţului cu carne : manual pentru şcolile profesionale comerciale de vînzători de carne şi produse din carne, anul I şi II
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Evangheliu, Constantin Autor alternativ: Florescu, Dumitru Responsabilitate: Constantin Evangheliu şi Dumitru Florescu Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1963 Descriere: 208 p.: fig.; 5 f. form. Limba: Română Subiect: mărfuri. servicii Subiect: organizarea întreprinderilor Subiect: preparate de carne Clasificare: 658.6:637.5(075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
052842
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
II4580
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică