- Microbiologia şi chimia produselor alimentare. Manual pentru licee economice şi de drept administrativ cu profil de alimentaţie publică, clasa a XI-a
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dimitriu, Matilda Responsabilitate: Ing. Matilda Dimitriu Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1980 Descriere: 96 p. : fig.; tab. Limba: Română Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: chimie. chimişti Subiect: microbiologie Subiect: produs agroalimentar Clasificare: 579+577.1:664(075.36) Clasificare: 373.6-67:579+577.1:664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
272214
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
II10825
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică