- MANUAL pentru calificarea de bucătar : anul de completare, domeniul turism şi alimentaţie, nivel 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor secundar: Dincă, Cristian Editor: Ionescu, Cătălin Florin Copertator: Preda, Alexandru (copert.) Copertator: Drăgulelei Dumitru, Elena Responsabilitate: Cristian Dincă (coordonator) Responsabilitate secundară: redactor: Cătălin Florin Ionescu
coperta: Alexandru Preda, Elena Drăgulelei DumitruEditura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2007 Tipografie: S.C. "Don-Star" ISBN: 978-973-30-1924-4 Descriere: 320 p.: fig.: tab. Limba: Română Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: dietetică Subiect: manuale şcolare. culegeri Clasificare: 641.55(075.3) Clasificare: 640.43(075.3)
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
641232
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III20160
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
641233
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
641234
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
641235
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică