- Afinarea : arta înobilării brânzeturilor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Waltmann, Volker Autor: Schneider, Christine Responsabilitate: Volker Waltmann, Christine Schneider Editura: Editura M.A.S.T. Locul publicării: București Anul Ediției: 2020 ISBN: 978-606-649-132-7 Descriere: 192 p.: il. Limba: Română Subiect: produs lactat Subiect: prelucrarea laptelui Clasificare: 637.1:664.97
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
762473
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
IA42041
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
762474
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
637/W21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
762475
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
637/W21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică