- Abordări multidisciplinare în științele și artele gastronomice
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Editura: Editura Universităţii "Lucian Blaga" Locul publicării: Sibiu Anul Ediției: 2019 ISBN: 978-606-12-1655-0 Descriere: 70 p.: il.; 8. f. pl. Limba: Română Subiect: donație (colecții BJPI) Subiect: gastronomie Subiect: artă culinară Clasificare: 641.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
758052
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/A12
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică