- Produse din lapte preparate în bucătărie
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Schiefer, Eva Autor: Lipp, Eva-Maria Traducător: Weiss, Simona Responsabilitate: Eva Schiefer, Eva-Maria Lipp Responsabilitate secundară: Traducere: Simona Weiss Editura: CSER Locul publicării: Budapesta Anul Ediției: 2019 ISBN: 978-963-278-559-2 Descriere: 104 p.: il. Limba: Română Subiect: produs lactat Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: reţetă culinară Clasificare: 637.1:641.55
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
750218
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III23280
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
750219
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/S33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
750220
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/S33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică