- Analiza senzorială a produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Segal, Rodica Autor alternativ: Barbu, Irina, ing. Responsabilitate: conf.dr.ing. Rodica Segal, ing. Irina Barbu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 296 p.: fig., tab. Note: Bibliografie p. 283-285. Limba: Română Subiect: industria alimentară Clasificare: 664:543.92
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
309070
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
II13078
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
309071
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
664/S41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
309072
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
664/S41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică