- Conservarea cărnii : Metode de preparare a cărnii pentru păstrarea pe termen lung : Carte practică
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Sievers, Gerd Wolfgang Traducător: Chivoiu, Ioana Daniela Responsabilitate: Gerd Wolfgang Sievers Responsabilitate secundară: Traducător: Ioana Chivoiu Editura: Editura M.A.S.T. Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2015 ISBN: 978-606-649-059-7 Descriere: 192 p. + 4 file color Limba: Română Subiect: preparate de carne Subiect: conserve. conservarea alimentelor Subiect: alimente; alimentaţie Clasificare: 637.5.033(036)
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
729952
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
IA41457
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
729953
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
637/S54
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
729954
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
637/S54
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
729955
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
637/S54
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică