- Pour une nouvelle physiologie du goût
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Amat, Jean-Marie Autor alternativ: Vincent, Jean-Didier Responsabilitate: Jean-Marie Amat, Jean-Didier Vincent Editura: Odile Jacob Locul publicării: Paris Anul Ediției: 2000 ISBN: 2-7381-0907-1 Descriere: 256 p. Limba: Franceză Subiect: donație (colecții BJPI) Subiect: artă culinară Subiect: simţuri. organe de simţ Clasificare: 641.5:159.934
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
712603
|
Centrul Multicultural
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/A45
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică