- Ghidul profesionistului în restauraţie; Ghidul vinurilor : Teste pentru evaluarea cunoştinţelor profesionale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Florea, Constantin, ind. alim. Autor alternativ: Bugan, Marian Autorul conceptului: Nicolescu, Radu Responsabilitate: Constantin Florea, Marian Bugan Responsabilitate secundară: Cuvânt înainte: Radu Nicolescu Editura: Gemma Print Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2002 ISBN: 973-85811-5-X Descriere: 343 p. Limba: Română Serie: THR Subiect: restaurante. terase Subiect: alcool; băuturi alcoolice Clasificare: 64.024.3
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
695717
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III21906
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
695718
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/F67
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
695719
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/F67
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică