- Biochimia cărnii şi a subproduselor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Moţoc, D.(prof.) Autor alternativ: Banu, C. Responsabilitate: Prof.Dr. docent D. Moţoc, Ing. C. Banu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1966 Descriere: 437 p.: fig. Limba: Română Subiect: biochimie. biochimişti Subiect: alimente; alimentaţie Clasificare: 577.1:637 Note conţinut (cuprins): Bibliografie p. 417-435.
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
681971
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
57/M92
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică