Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Managementul siguranţei alimentelor : industria de morărit ^
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Ionete, Elena
    Autor alternativ: Buhancă, Marioara
    Autor alternativ: Ţuşcă, Angelica
    Autor alternativ: Cristea, Adina
    Autor alternativ: Stoian, Doris
    Autor alternativ: Marin, Viorel D.
    Responsabilitate: Colectivul de elaborare: ing. Elena Ionete, ing. Marioara Buhancă, ing. Angelica Ţuşcă, ing. Adina Cristea, ing. Doris Stoian, ing. Viorel D. Marin, ec. Cătălin R. Buga
    Editura: Uranus
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2005
    ISBN: 973-7765-15-X
    Descriere: 228 p. : tab.: fig.
    Note: Bibliografie p. 140-141. Anexe p. 143-227.
    Limba: Română
    Subiect: controlul calităţii
    Subiect: alimentaţie publică
    Clasificare: 614.31:664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
674169
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
III21321
1.Normal
La raft
0
674170
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
674171
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
674172
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola