Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • Ghid de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Managementul siguranţei alimentelor : industria de panificaţie ^
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Ionete, Elena
    Autor alternativ: Buhancă, Marioara
    Autor alternativ: Ţuşcă, Angelica
    Autor alternativ: Cristea, Adina
    Autor alternativ: Stoian, Doris
    Colaborator: Pavel, Virgil
    Colaborator: Macri, Adriana
    Colaborator: Voica, Daniela
    Responsabilitate: colectiv de elaborare: ing. Elena Ionete, ing. Marioara Buhancă, ing. Angelica Ţuşcă, ing. Doris Stoian,... în colaborare cu: ing. Virgil Pavel, ing. Adriana Macri, ing. Daniela Voica,...
    Editura: Uranus
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2005
    ISBN: 973-7765-11-7
    Descriere: 176 p. : tab.: fig.
    Limba: Română
    Subiect: alimentaţie publică
    Subiect: controlul calităţii
    Clasificare: 614.31:664.6
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
674153
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
III21317
1.Normal
La raft
0
674154
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
674155
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
674156
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola