- Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Sistemul siguranţei alimentetlor HACCP : produse de patiserie şi cofetarie ^
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ionete, Elena Autor alternativ: Buhancă, Marioara Autor alternativ: Ţuşcă, Angelica Autor alternativ: Cristea, Adina Autor alternativ: Stoian, Doris Autor alternativ: Marin, Viorel D. Responsabilitate: Colectivul de elaborare: ing. Elena Ionete, ing. Marioara Buhancă, ing. Angelica Ţuşcă, ing. Adina Cristea, ing. Doris Stoian, ing. Viorel D. Marin, ec. Cătălin R. Buga Editura: Uranus Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2006 ISBN: 973-7765-25-7 Descriere: 204 p. : tab.: fig. Note: Bibliografie p. 151-152. Anexe p. 153-204. Limba: Română Subiect: controlul calităţii Subiect: alimentaţie publică Clasificare: 614.31:664
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
674157
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III21318
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
674158
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
614/G49
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
674159
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
614/G49
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
674160
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
614/G49
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică