Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Sistemul siguranţei alimentetlor HACCP : produse de patiserie şi cofetarie ^
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Ionete, Elena
    Autor alternativ: Buhancă, Marioara
    Autor alternativ: Ţuşcă, Angelica
    Autor alternativ: Cristea, Adina
    Autor alternativ: Stoian, Doris
    Autor alternativ: Marin, Viorel D.
    Responsabilitate: Colectivul de elaborare: ing. Elena Ionete, ing. Marioara Buhancă, ing. Angelica Ţuşcă, ing. Adina Cristea, ing. Doris Stoian, ing. Viorel D. Marin, ec. Cătălin R. Buga
    Editura: Uranus
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2006
    ISBN: 973-7765-25-7
    Descriere: 204 p. : tab.: fig.
    Note: Bibliografie p. 151-152. Anexe p. 153-204.
    Limba: Română
    Subiect: controlul calităţii
    Subiect: alimentaţie publică
    Clasificare: 614.31:664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
674157
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
III21318
1.Normal
La raft
0
674158
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
674159
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
674160
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/G49
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola