- Norme de igienă în industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Şteţca, Gheorghe Autor alternativ: Şuteu, Lenuţa Consultant ştiinţific: Rotaru, Ovidiu Consultant ştiinţific: Guş, Camelia Consultant ştiinţific: Laslo, Cornel Responsabilitate: Gheorghe Şteţca, Lenuţa Şuteu Responsabilitate secundară: referenţi ştiinţifici: prof. dr. Ovidiu Rotaru, prof. dr. Camelia Guş, prof. dr. Cornel Laslo Editura: Risoprint Locul publicării: Cluj-Napoca Anul Ediției: 2010 ISBN: 978-973-53-0467-6 Descriere: 314 p. : il.: tab. Note: Anexe p. 252-299. Bibliografie p. 300-314 Limba: Română Subiect: igienă Subiect: alimentaţie publică Clasificare: 614.31
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
673199
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III21280
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
673200
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
614/S84
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
673201
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
614/S84
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică