Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • Norme de igienă în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Şteţca, Gheorghe
    Autor alternativ: Şuteu, Lenuţa
    Consultant ştiinţific: Rotaru, Ovidiu
    Consultant ştiinţific: Guş, Camelia
    Consultant ştiinţific: Laslo, Cornel
    Responsabilitate: Gheorghe Şteţca, Lenuţa Şuteu
    Responsabilitate secundară: referenţi ştiinţifici: prof. dr. Ovidiu Rotaru, prof. dr. Camelia Guş, prof. dr. Cornel Laslo
    Editura: Risoprint
    Locul publicării: Cluj-Napoca
    Anul Ediției: 2010
    ISBN: 978-973-53-0467-6
    Descriere: 314 p. : il.: tab.
    Note: Anexe p. 252-299. Bibliografie p. 300-314
    Limba: Română
    Subiect: igienă
    Subiect: alimentaţie publică
    Clasificare: 614.31
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
673199
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
III21280
1.Normal
La raft
0
673200
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/S84
1.Normal
La raft
0
673201
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
614/S84
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola