- Caracterizarea merceologică a principalelor grupe de produse alimentare de origine vegetală : Capitol
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă) Note: Cerealele şi leguminoasele boabe. Materii prime şi produse de prelucrare Note: Fructele şi legumele proaspăt şi procesate Note: Zahărul, mierea şi produsele zaharoase Limba: Română În: MĂRFURI alimentare şi securitatea consumatorului/ Ion Diaconescu, Rodica Pamfilie, Roxana Procopie, Carmen Păunescu, Dorin Popescu, Magdalena Bobe, Lelia Chiru, Valentin andrei. Bucureşti, 2006. p. 155-212 Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: cereale Subiect: legume şi fructe Subiect: legumicultură Subiect: merceologie Subiect: produse zaharoase
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică