- MANUALUL inginerului de industrie alimentară. Vol. 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic ISBN: 973-31-2073-1 Descriere: 1630 p.: fig.: tab. Note: Bibliografie la sfârşitul fiecărui capitol Limba: Română În: MANUALUL inginerului de industrie alimentară / Coordonator : Prof. dr. ing. Constantin Banu . - Bucureşti : Editura Tehnică, 2002 . - Vol. Clasificare: 664(075):62
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
573760
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III17952
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
573762
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III17952
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică