- INFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare ^. Vol. 1
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Bordei, Despina Autor alternativ: Costin, Gheorghe Autor alternativ: Segal, Beatrice Autor alternativ: Banu, Constantin, tehn. Responsabilitate: Dr. ing. C. Banu, ing. Despina Bordei, ing. Gh. Costin, dr. ing. B. Segal Editura: Anul Ediției: 1974 Tipografie: I.P. "Crişana" Descriere: 447 p. : fig.; 1 f. pl. Limba: Română În: INFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare ^ . - Bucureşti : Editura Tehnică, 1974- . - Vol. Clasificare: 658.562.5:664 Clasificare: 664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
169976
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
II6864
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică