- Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Roman, Radu Anton Responsabilitate: Radu Anton Roman Editura: Paideia Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2001 ISBN: 973-596-033-8 Descriere: 786 p. Note: Ediţie nouă îndelung revăzută şi mult adăugită Note: Bibliografie p.773-779 Limba: Română Subiect: reţetă culinară Clasificare: 641.568(498)
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | ||
576800
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III18031
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
||||
658848
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/R69
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
||||
658849
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/R69
|
1.Normal
|
Împrumutat / Termen de restituire: 16/12/2024 23:59:59
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică