- BIOTEHNOLOGII în industria alimentară : Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Colaborator: Stoicescu, Antoaneta Colaborator: Vasu, Sabin Sorin Autor secundar: Banu, Constantin, tehn. Responsabilitate: prof. dr. ing. Constantin Banu, prof. dr. Sabin Vasu, şef lucr. dr. ing. Antoaneta Stoicescu,... Coordonator prof. dr. ing. Constantin Banu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 511 p.: fig., graf., tab. Note: Bibliografie p. 507-511. Limba: Română Clasificare: 57:62:664 Clasificare: 577.15:664 Clasificare: 579.67:664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
377353
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III11537
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
377354
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
664/B53
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică