Catalogul Colectiv al Județului Brăila

  • BIOTEHNOLOGII în industria alimentară : Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Colaborator: Stoicescu, Antoaneta
    Colaborator: Vasu, Sabin Sorin
    Autor secundar: Banu, Constantin, tehn.
    Responsabilitate: prof. dr. ing. Constantin Banu, prof. dr. Sabin Vasu, şef lucr. dr. ing. Antoaneta Stoicescu,... Coordonator prof. dr. ing. Constantin Banu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1987
    Descriere: 511 p.: fig., graf., tab.
    Note: Bibliografie p. 507-511.
    Limba: Română
    Clasificare: 57:62:664
    Clasificare: 577.15:664
    Clasificare: 579.67:664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
377353
Sala de Lectură
Nu se împrumută
Hârtie
III11537
1.Normal
La raft
0
377354
Împrumut Adulți
Împrumut
Hârtie
664/B53
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola