- Utilajul şi tehnologia în industria alimentară fermentativă : Manual pentru clasa a XII-a, licee de specialitate şi şcoli profesionale : Tehnologia berii
-
Record Type: Language materials, printed: monographic
Author: Predescu, Teodor Alternative Intellectual Responsibility: Popa, Cătalina Alternative Intellectual Responsibility: Cojocaru, Constantin Statement of Responsibility: Teodor Predescu, Cătălina Popa, Constantin Cojocaru Published: Editura Didactică şi Pedagogică Place of Publication: Bucureşti Year of Publication: 1985 Description: 272 p. : fig. Language: Romanian Subject: industria de fermentaţie şi băuturi Classification: 663.4(075.36)
Items
- 1 records • Pages 1 •
- 1
![]() | Location Name | Item Class | Material type | Call number | Usage Class | Loan Status | No. of reservations | Volume Number | Opac note | Attachments | |
387159
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III12118
|
1.Normal
|
On shelf
|
0
|
|
- 1 records • Pages 1 •
- 1
Reviews
- Add a review and share your thoughts with other readers
Export
pickup library