- Utilajul şi tehnologia în industria alimentară fermentativă : Manual pentru clasa a XII-a, licee de specialitate şi şcoli profesionale : Tehnologia berii
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Predescu, Teodor Autor alternativ: Popa, Cătalina Autor alternativ: Cojocaru, Constantin Responsabilitate: Teodor Predescu, Cătălina Popa, Constantin Cojocaru Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 272 p. : fig. Limba: Română Subiect: industria de fermentaţie şi băuturi Clasificare: 663.4(075.36)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
387159
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III12118
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică