- TEHNOLOGIE culinară : manual pentru clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a, licee economice şi de drept administrativ şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică ^
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Pîrjol, Gabriela Autor alternativ: Paraschiv, Elisabeta Autor alternativ: Onete, Olga Autor alternativ: Brumar, Constanţa Autor alternativ: Dumitraşcu-Nicu, Dumitra Autor alternativ: Burghiu, Florica Autor alternativ: Neacşu, Antonia Autor alternativ: Lungu, Lia (prof.) Editor: Anton, Tincuţa Responsabilitate: Prof. Gabriela Pîrjol, prof. Elisabeta Paraschiv, prof. Olga Onete, prof. Constanţa Brumar, prof. Dumitra Dumitraşcu-Nicu, prof. Florica Burghiu, prof. Antonia Neacşu, prof. Lia Lungu Responsabilitate secundară: redactor : Tincuţa Anton Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2006 ISBN: 10: 973-30-1509-1 ISBN: 13: 978-973-30-1509-3 Descriere: 301 p. : fig.; tab. Note: Antetitlu : Ministerul Educaţiei şi Cercetării Limba: Română Subiect: alimentaţie publică Subiect: alimente; alimentaţie Subiect: tehnologie Clasificare: 641.5(075)
Unităţi
- 7 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
632894
|
Sala de Lectură
|
Nu se împrumută
|
Hârtie
|
III19773
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
632895
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
632896
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
632897
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
632898
|
Împrumut Adulți
|
Împrumut
|
Hârtie
|
64/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 7 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică